Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Egyedileg tervezett elemek minden prezentációban (PPT, PREZI)

Az első benyomás az üzleti életben is kiemelten fontos. Akár személyesen prezentál, akár online küldi át a diáit, azok minősége sokat elárul Önről.
Segítünk szövegeit, képeit, adatsorait, táblázatait, grafikonjait esztétikus, jól átlátható és könnyen érthető formába rendezni, hogy a legfontosabb üzenetei biztosan ne vesszenek el a prezentációban.

Szövegből prezentáció

Ha még csak egy szövege van, megtervezzük a teljes designt és lenyűgöző diákká alakítjuk

Meglévő diák átalakítása

Ha már van egy alap prezentációja, de szeretne egyedi, látványos diákat készíteni belőlük

Adatok vizualizációja

Ha adatsorokat szeretne látványosan bemutatni és első látásra könnyen érthetővé tenni

KEY

AMIT MI TUDUNK

VÁZLAT. PROTOTÍPUS. DESIGN

Divider Image

A sikeres prezentációkészítés kulcsa, hogy összetett információkat vizuálisan minél hatékonyabban és látványosabban dekódoljunk.

A PREZENTÁCIÓ KULCSA

A központi üzenet fontossága
90%
A közönség ismerete
85%
Vizuálisan egységes, érhető megjelenés
99%

ÍRJON NEKÜNK!

Tegyen jó benyomást egy profi prezentációval, kezdjük el a közös munkát!

FAQ

ÍGY DOLGOZUNK MI

KÉRDÉSEK & VÁLASZOK

Divider Image

Tapasztalt csapatunk az Öntől kapott információk, egy rövid egyeztetés és a megrendelő aláírása után azonnal elkezdi a munkát.

A prezentációkészítés alatt Önnek első lépésként elküldjük a tervezett designt, alapelemeket és a teljes prezentáció csak ennek elfogadása után készül el.

Tudunk prezentációt készíteni kapott szövegből vagy már elkészült diákat is tudunk vizuálisan egységessé alakítani, legyen szó szöveges, képes slide-okról, maps-ről, timingról, kimutatásokról vagy infografikáról. A prezentációkat PPT és Prezi formátumban is el tudjuk készíteni.
Megkeresés után egy rövid igényfelmérést követően kezdődik a munka.  A megkapott anyagot átnézzük, szöveget igény szerint szerkesztjük, és első lépésként egy moodboard-ot küldünk (vizuális látványterv, amely tartalmazza a kiválasztott betűtípust, színvilágot, főbb grafikai elemeket). A kiválasztott design alapján elkészül a teljes prezentáció. Az ár magában foglal egyszeri módosítást, minden további módosítás díjköteles.  Az elkészült anyagot vetítéskészen és szerkeszthető verzióban is elküldjük.  
Egy 10-15 diából álló prezentáció elkészülési ideje 3-5 munkanap az anyag beérkezésétől számítva. Ha ennél több vagy bonyolult prezentációt kell készíteni, akkor ez az idő min. 2-3 munkanappal meghosszabbodik. Sürgős esetben egyedi megállapodás szükséges.  

Az elkészült prezentáció minden esetben a megrendelő tulajdonát képezi, melynek a szerkeszthető verzióját is küldjük az elkészült prezentáció mellé. A prezentációhoz felhasznált képek jogtiszták. Mi az ügyféltől kapott képek jogtisztaságáért felelősséget vállalni nem tudunk.  

Az e-mail címünkre várjuk az elkészíteni kívánt prezentációról pár mondatban a megrendelői elképzeléseket és a prezentáció elkészülésénék határidejét. Mi ezután felvesszük a kapcsolatot Önnel, szóban is egy rövid igényfelmérést végzünk, egyeztetjük a szükséges kérdéseket, és kezdődik a munka. Az általunk vállalt határidő a munka megkezdésétől számít.