Kik vagyunk

Kik vagyunk

HELLO

Ismerjen meg minket!

A csapatról

Divider Image

Ismerje meg munkafolyamatunkat.

Csapatunk szakértő designerekből és project managerekből áll, akik számos cégnek készítettek már ügyfél prezentációt.
Egy olyan ügyfélközpontú folyamatban dolgozunk, ami megkönnyíti a gyors igényfelmérést és hatékonnyá teszi az ügyféllel a közös munkát.
Pontos képünk van a piacon az aktuális prezentáció trendekről, ismerjük és alkalmazzuk a prezentációk típusait, melyek mentén készítjük el teljesen az ügyfél igényeire szabva a kész anyagokat.

Prezentáció Design Rólunk
Prezentáció Design Rólunk
Prezentáció Design Rólunk

Ügyfeleinkkel tehát először pontosítjuk a prezentáció típusát, mely meghatározza a tartalom struktúráját és a designt. A tartalom struktúrájának készítésekor a prezentáció szövegét slide-okra osztjuk, és meghatározzuk, hova tennénk illusztrációt, grafikont, szöveget. Ezután elkészítünk egy moodboardot, ami tartalmazza a prezentáció színeit, betűtípusait, hangulatát, figyelembe véve ügyfelünk céges vizuális megjelenését is. Minden ügyfelünkkel a design készítése előtt átbeszéljük a főbb pontokat, különös tekintettel a prezentáció közönségére és az előadás közegére.

Gyorsan dolgozunk és rugalmasak vagyunk. Szeretjük, ha van legalább egy hetünk elkészíteni a prezentációt, de sürgős esetben tudunk egyedi megállapodás alapján is dolgozni.
Célunk, hogy miközben időt spórolunk ügyfeleink számára, olyan prezentációt készítsünk, amely maximálisan támogatja az előadás üzenetét, segíti a közönségnek a jobb megértést, valamint sikeressé teszi ügyfelünk előadását. Mert van, amikor minden dia számít.


Akikkel már együtt dolgoztunk!

 

                         

HAPPY CLIENTS

See What Clients Are Saying