Magyar

Magyar

Tudunk prezentációt készíteni kapott szövegből vagy már elkészült diákat is tudunk vizuálisan egységessé alakítani, legyen szó szöveges, képes slide-okról, maps-ről, timingról, kimutatásokról vagy infografikáról. A prezentációkat PPT és Prezi formátumban is el tudjuk készíteni.
Megkeresés után egy rövid igényfelmérést követően kezdődik a munka.  A megkapott anyagot átnézzük, szöveget igény szerint szerkesztjük, és első lépésként egy moodboard-ot küldünk (vizuális látványterv, amely tartalmazza a kiválasztott betűtípust, színvilágot, főbb grafikai elemeket). A kiválasztott design alapján elkészül a teljes prezentáció. Az ár magában foglal egyszeri módosítást, minden további módosítás díjköteles.  Az elkészült anyagot vetítéskészen és szerkeszthető verzióban is elküldjük.  
Egy 10-15 diából álló prezentáció elkészülési ideje 3-5 munkanap az anyag beérkezésétől számítva. Ha ennél több vagy bonyolult prezentációt kell készíteni, akkor ez az idő min. 2-3 munkanappal meghosszabbodik. Sürgős esetben egyedi megállapodás szükséges.  

Az elkészült prezentáció minden esetben a megrendelő tulajdonát képezi, melynek a szerkeszthető verzióját is küldjük az elkészült prezentáció mellé. A prezentációhoz felhasznált képek jogtiszták. Mi az ügyféltől kapott képek jogtisztaságáért felelősséget vállalni nem tudunk.  

Az e-mail címünkre várjuk az elkészíteni kívánt prezentációról pár mondatban a megrendelői elképzeléseket és a prezentáció elkészülésénék határidejét. Mi ezután felvesszük a kapcsolatot Önnel, szóban is egy rövid igényfelmérést végzünk, egyeztetjük a szükséges kérdéseket, és kezdődik a munka. Az általunk vállalt határidő a munka megkezdésétől számít.